1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Engelse keuken
  5. Winter Stew

Winter Stew

Door: jos_v_p

  • Engels, Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op 14-01-2000

Ingrediënten 4 personen


500 gr rundvlees
1 tl zout
1 flinke winterwortel
5 witte peperkorrels
1 dl room
2 el bloem
250 gr champignons
1 kg uien
2 laurierblaadjes
vleeskruiden
500 gr prei
2 1/2 dl bouillon



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Snijd het vlees in niet al te kleine blokjes.
Vermeng bloem met zout in een zak en schud hier het vlees in..
Braad het vlees in weinig boter bruin.
Snijd de uien en prei in ringen.
De champignons en wortel in plakjes en fruit dit in een aparte pan.
Voeg dit bij het vlees en giet er langzaam de bouillon bij, daarna de kruiden en de laurierblaadjes.
Voeg de room toe en laat 1-2 uur zachtjes sudderen



Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jos_v_p
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top