1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Hachee
  6. Hachee

Hachee

Door: jos_v_p

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op 14-01-2000

Ingrediënten 4 personen


400 gram hachee vlees (runder poulet)
1 ui
klein scheutje azijn
60 gram boter
3 deciliter (dl) water
kruidnagel
laurierblad
zout, peper
eventueel bloem



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Braad het hachee vlees aan alle kanten bruin. Snipper de ui laat de ui op het laatst nog even meefruiten.
Voeg het water, de azijn en de kruiden toe, en laat het geheel ongeveer twee uur zachtjes stoven.
Eventueel kan je de jus binden met de bloem.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jos_v_p
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top