1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Montignac keuken
  5. zalm-brocolischotel

zalm-brocolischotel

Door: ed_lewis

  • Montignac, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 13-01-2000

Ingrediënten 4 personen


Grote stronk broccoli
4 stuks zalmfilet
4 eiwitten
magere geraspte kaas (zonder zetmeel o.i.d.)
olie
peper en zout naar smaak


Verder heb je nodig


N.v.t.


Dit recept heb ik van de Montignac site gehaald.
Dit is een vetgerecht, geschikt voor fase 1. Een recept dat u vrijwel onbeperkt kunt varieren door andere vis of een andere groente te gebruiken. U vermijdt daarbij uiteraard koolhydraathoudende groenten en groenten met een hoge glycemische index, zoals erwten, ma?s en worteltjes.

Ontdek meer:

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 200 graden

Bereidingswijze

Blancheer de broccoli-roosjes of stoom ze beetgaar. Bedek de bodem met de broccoli. Leg hierop de zalm. Naar smaak peper en zout toevoegen.
Klop de eiwitten met een beetje zout stijf. Spatel de kaas erdoor. Bedek de vis en groente voorzichtig met het eiwit-kaasmengsel.
Laat ca. 30 min in de oven garen.


Serveertip

N.v.t.



Deel dit recept

Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ed_lewis
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top