1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Slanke keuken
  5. Gegrilleerde Mosterdaardappelen

Gegrilleerde Mosterdaardappelen

  • Slanke keuken, Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 13-01-2000

Ingrediënten 4 personen


4 eetlepels Dyon mosterd, 2 theelepels paprika poeder, 1 theelepel gemalen komijn, 1 theelepel chilipoeder, 1/8 theelepel cayennepeper, kleine (rode) aardappeltjes.


Verder heb je nodig


Bakvorminvetter, ovenschaal,


Pittige aardappelen

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 200 gr. C. Vet een ovenvaste schaal in met bakvorminvetter.

Bereidingswijze

Roer in een schaal de mosterd, het paprikapoeder, de komijn, de chilipoeder en de cayennepeper door elkaar. Prik de gewassen aardappelen met een vork op diverse plaatsen goed in en leg ze in de schaal. Schep ze door het mosterdmengsel en leg de aardappelen naast elkaar in de ovenvaste schaal, houd wat ruimte tussen de aardappelen. Bak de aardappel;en 45-60 minuten in de oven tot ze zacht zijn als je er met een vork in prikt.

Serveertip

Serveer deze pittige aardappelen in plaats van puree of gebakken aardappelen.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van annemaria


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van annemaria
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top