1. Home
  2. Recepten
  3. Italiaanse keuken
  4. Seccatarolletjes met rucola

Seccatarolletjes met rucola

  • Italiaans, Borrelhapje
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 13-01-2000

Ingrediënten


1 eetlepel pijnboompitten, 1 bakje rucola, 2 pakjes seccata (vleeswaren), 2 eetlepels olijfolie, 1 eetlepel balsamico azijn, zout, verse peper, 12 cocktailprikkers



Antipasto, ca. 12 stuks
uit: "Amuses" van Albert Hein

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

De pijnboompitten in een droge koekenpan in ca. 3 minuten goudbruin roosteren. Intussen de rucola in stukken van 5 cm snijden. De seccataplakjes naast elkaar op het werkblad uitspreiden. De rucola op een helft van de seccata leggen. In een kom olie en azijn door elkaar roeren. Op smaak brengen met zout en peper. De dressing over de rucola verdelen. De pijnboompitten over de rucola verdelen en de seccata oprollen. De rolletjes vastzetten met cocktailprikkers



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van essie2395


Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van essie2395
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top