Wortelstamppot

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 11-01-2000

Gebakken ui met geraspte rauwe wortels

Deel dit recept

Ingrediënten 3 personen
2 grote uien, 2 grote winterwortels, 6 aardappelen, zout, peper.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
een rasp

Bereidingswijze

Aardappels wassen en koken.Ondertussen uien schillen klein maken en bakken in de koekenpan, dan wat zout en flink wat peper er over strooien, wortels schillen en fijn raspen.
Als de aardappels bijna gaar zijn dan de geraspte wortels bij de uien voegen en warm laten worden(vooral niet koken), zijn de aardappels gaar dan van het vuur afnemen en de aardappels met uien en wortels door elkaar mixen. Het geheel krijgt nu een oranje kleur.

Serveertip

Heerlijk met gestoofde runderlappen.

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten