Stevige Vissoep

  • Portugees, Soep
  • 20-30 min.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 recipe.people
1 pak tomaten cremesoep - 1 deciliter witte droge wijn - 1 venkelknol - 0,5
winterwortel - 400 gram kabeljauwfilet - 100 gram crabsticks - 100 gram
Noorse garnalen - 2 theelepels gedroogde rozemarijn - 150 gram roomkaas
met kruiden - zwarte peper & zout naar smaak - 10 spr verse bieslook
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze


Breng de tomatensoep volgens de gebruiksaanwijzing aan de kook, vervang 1
deciliter water door de witte wijn. Maak intussen de venkel en wortel schoon
en snijd ze in kleine blokjes. Voeg de venkel en wortel aan de soep toe. Laat
de soep ca. 5 minuten zachtjes koken. Snijd intussen de kabeljauw in grove
stukken en de krabsticks in kleine stukjes. Spoel de garnalen in een zeef af en
laat ze goed uitlekken.
Voeg de rozemarijn en de verse roomkaas aan de soep toe en laat de kaas al
roerend smelten. Voeg de kabeljauw en krabsticks toe en laat de soep ca. 10
minuten heel zachtjes koken. Roer de garnalen erdoor en warm ze nog ca. 2
minuten mee. Breng de soep op smaak met zout en peper. Knip de bieslook
erboven fijn. Serveer de soep met volkorenbrood en kruidenboter.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

jos_v_p avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten