1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Zalm
  6. Bladerdeegtaart Met Zalm

Bladerdeegtaart Met Zalm

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 11-01-2000

Ingrediënten 2 personen


4 plakjes bladerdeeg
1 blikje roze zalm
2 paprika's
2 eieren
1 dl room
mespuntje chilipoeder
nootmuskaat
tijm
peper & zout


Verder heb je nodig


Springvorm van 24 cm doorsnede


Dit is het recept voor een makkelijk te maken hartige taart.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Laat het bladerdeeg ontdooien. Snij van de paprika's een paar ringen. Verwijder de zaadjes en zaadlijsten. Snij de rest in stukjes. Laat de zalm uitlekken en verwijder vel en graten.

Bereidingswijze

Bedek de springvorm met bladerdeeg. Doe de twee eieren in een kom en klop ze los. Voeg de zalm in stukjes, de stukjes paprika, de room en de kruiden en specerijen toe. Verdeel dit over het bladerdeeg. Verdeel de ringen paprika over de taart. Bak de taart ongeveer een half uur op 200 graden.

Serveertip

Lekker met Griekse salade en een glas Chianti



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van maaike_l


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van maaike_l
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top