1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Belgische keuken
  5. brusselse eend

brusselse eend

  • Belgisch, Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op 11-01-2000

Ingrediënten 4 personen


1 eend
peper,zout,mespunt kaneel
1/2 theelepel suiker
1/2 kop bouillon
1/2 kop witte wijn
250 gr ontpitte morelllen (kersen)
1 eetlepel maizena



Romertopf recept
Belgisch

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

De eend met peper en zout bestrooien en op de gebruikelijke manier braden.Tijdens het braden met bouillon begieten.Het vocht in een pannetje gieten,afmaken met kaneel,suiker,wijn,de morellen toevoegen en binden met de aangemengde maizena.

Serveertip

De schotel serveren met aardappelkroketten of pommes frites.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van orphan


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van orphan
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top