1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Kippenlevertjes
  5. Kippenlevertjes Met Basilicum En Selderij

Kippenlevertjes Met Basilicum En Selderij

Door: toscania

  • , Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 10-01-2000

Ingrediënten 4 personen


2 rode uien in ringen gesneden, 1 groene Spaanse peper in smalle reepjes gesneden, 500 g kippenlevertjes, zout, peper, 50 g boter, 1 el gesnipperde basilicum, 1 el gesnipperde selderij



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Maak de kippenlevertjes schoon en bestrooi ze met zout en peper.
Verhit de boter in een koekenpan en roerbak de levertjes in ca. 3 minuten rondom bruin. Schep de levertjes uit de pan.
Bak de ui en de peper in ca. 3 min. in het achtergebleven vet. Voeg de levertjes toe en bak ze in nog ca. 5 min. zachtjes gaar.
Bestrooi het gerecht met de basilicum en de selderij.

Serveertip

Lekker met gebakken aardappelen en een frisse salade.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van toscania
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top