hartige muffins met geitenkaas

  • Nederlands, Borrelhapje
  • 20-30 min.
  • hartige muffins met geitenkaas

    Hartige muffins met geitenkaas

    Hartige muffins met geitenkaas


Deel dit recept

Ingrediënten 6 recipe.people
150 gram geitenkaas
3 gedroogde tomaatjes of 6 zwarte olijven
125 gram zelfrijzend bakmeel
1 ei
1 dl melk
4 eetlepels olijfolie
3 eetlepels fijngehakte peterselie
zout en versgemalen peper
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 226,15 kcal
Koolhydraten 16,63 g
Eiwitten 11,35 g
Vetten 12,52 g

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 graden. Verkruimel de geitenkaas en snijd de tomaatjes of olijven in stukjes. Meng in een kom het bakmeel met de geitenkaas, tomaatjes of olijven, het ei, de melk, de olijfolie en de peterselie tot een glad beslag. Voeg wat zout en peper naar smaak toe. Vet een muffinvorm met 12 kleine holletjes van ca. 3 - 4 cm in en schep het beslag in de holletjes. Bak de muffins in de oven in circa 15 minuten goudbruin en gaar. Laat de muffins afkoelen tot lauwwarm.


Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

kaas_fantasie avatar

Doorsturen

Home Recepten