1. Home
  2. Recepten
  3. Zachte Caramel Pralines

Zachte Caramel Pralines

Door: kogelbiefstuk

  •  , Banket
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 06-01-2000

Ingrediënten


Voor de pralines:165gr suiker*15gr boter*3 eetl.slagroom*75gr amandelspijs*85 geroosterde amandelstaafjes*(VOOR HET GLAZUUR
melkcouverture*cacao.



Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Een beboterde bakplaat.

Bereidingswijze

Suiker in een steelpan al roerend laten smelten tot het lichtbruin is de pan van het vuur nemen,boter slagroom erdoor roeren het mengsel verhitten amandelspijs amandelstaafjes erdoor roeren de massa ongeveer 1 cm dik op een beboterde bakplaat strijken ,laten afkoelen,kleine rechthoeken van 1x3cm eruit snijden.(VOOR HET GLAZUUR):
melkcouverture au bain-marie smelten,de pralines erin dompelen en met cacao bestuiven.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kogelbiefstuk
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top