1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Garnalencoctail

Garnalencoctail

  • Nederlands, Voorgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 06-01-2000

Ingrediënten 4 personen


200 g garnalen
paar blaadjes ijsbergsla
4 plakjes citroen
paar takjes venkelgroen of peterselie

coctailsaus:
4 el mayonaise
4 el ketchup
scheutje sherry
mespuntje chilipoeder
peper
zout


Verder heb je nodig


Mooie glazen schaaltjes of ijscoupes


Heerlijk ouderwets!

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Meng voor de saus de ingredienten door elkaar. Breng op smaak met zout en peper.

Bereidingswijze

Doe in vier glazen schaaltjes een blaadje sla. Schep in elk glas eenvierde van de garnalen. Verdeel de cocktailsaus over de garnalen. Garneer met citroenschijfje en takjes venkelgroen of peterselie.

Serveertip

Lekker met een glas droge witte wijn en stokbrood met kruidenboter.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van maaike_l


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van maaike_l
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top