Mexicaanse Garnalen

  • Mexicaans, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.

Als je van pittig houdt!

Deel dit recept

Ingrediënten 4 recipe.people
500 gr. tagliatelle
1 el olie
2 tenen knoflook (geperst)
2 rode chilipepers (fijngehakt)
3 lente-uitjes, in ringetjes
750 gr. verse garnalen (gepeld en schoongemaakt)
300 gr. kant en klare salsa
3.75 dl slagroom
2 el. fijngehakte peterselie
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Kook de tagliatelle in een pan kokend water met zout beetgaar. Giet hem af en houd hem warm.

Bereidingswijze

Verhit de olie. Fruit de knoflook, chilipepers en lente-ui 2 min. op matig vuur tot het knoflook goudbruin is. Voeg de garnalen toe en bak ze 5 min. Roer de salsa en de slagroom erdoor en breng het geheel aan de kook. Zet het vuur laag en laat de saus 3-5 min. zachtjes koken tot hij wat dikker wordt. Verdeel de pasta over 4 diepe borden, schep de saus erover en garneer met peterselie.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

ilske avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten