Mexicaanse Garnalen
- Mexicaans, Hoofdgerecht
- 30-60 min.
Als je van pittig houdt!
Ingrediënten 4 recipe.people
500 gr. tagliatelle1 el olie
2 tenen knoflook (geperst)
2 rode chilipepers (fijngehakt)
3 lente-uitjes, in ringetjes
750 gr. verse garnalen (gepeld en schoongemaakt)
300 gr. kant en klare salsa
3.75 dl slagroom
2 el. fijngehakte peterselie
Voorbereiding
Kook de tagliatelle in een pan kokend water met zout beetgaar. Giet hem af en houd hem warm.
Bereidingswijze
Verhit de olie. Fruit de knoflook, chilipepers en lente-ui 2 min. op matig vuur tot het knoflook goudbruin is. Voeg de garnalen toe en bak ze 5 min. Roer de salsa en de slagroom erdoor en breng het geheel aan de kook. Zet het vuur laag en laat de saus 3-5 min. zachtjes koken tot hij wat dikker wordt. Verdeel de pasta over 4 diepe borden, schep de saus erover en garneer met peterselie.