1. Home
  2. Recepten
  3. Internationale keuken
  4. Visschotel

Visschotel

Door: stephanie_l

  • Internationaal, Ovenschotel
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 05-01-2000

Ingrediënten 4 personen


4 halve scholfilets
2 bosuitjes
1 teentje knoflook
1 gele paprika
1 courgette
3 vleestomaten
plakjes kaas
1 pakje boursin
oregano
peper en zout


Verder heb je nodig


Oven
ovenschotel


Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Vis schoonmaken en afdeppen, ui, paprika en courgette in stukjes snijden, knoflook pellen, tomaten ontvellen en in blokjes snijden, kaas schaven. verwarm de over voor op 200c.

Bereidingswijze


leg de vis in de schaal, doe hier wat peper en zout op. doe de ui hierover en pers de knoflook uit. dan de paprika, de courgette, bedek dit geheel met de tomatenblokjes, hierover gaan de plakjes kaas, verdeel dan het pakje boursin hierover en maak het af met wat oregano. bak dit geheel in een 1/2uur in de oven, kijk af en toe en strijk (met een mes) eventueel de boursin glad.

Serveertip

Met brood



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van stephanie_l
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top