1. Home
  2. Recepten
  3. Multi-culturele keuken
  4. Curry
  5. Roerei met Madras Curry

Roerei met Madras Curry

  • Multi-cultureel, Lunch/Brunch
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 05-01-2000

Ingrediënten 4 personen


5 Eieren. Scheutje Melk. Potje Madras Curry. Koriander. Kaneel. 1 t Knoflook. Olijfolie.


Verder heb je nodig


Wok


Lekker om bij de brunch diverse soorten roerei te serveren.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Verhit de olijfolie in de wok en breek hierin de eieren. Voeg de melk toe. Blijf roeren tot het ei niet meer glazig is. Voeg dan de curry en de kruiden naar smaak toe. Knijp hierboven de knoflook uit en blijf roeren tot de ei gaar is.

Serveertip

Serveer in een kom met lekker knapperig versgebakken brood. Zet hierbij nog wat kommen met bijvoorbeeld Roerei met Pesto en Roerei met Chorizo en laat iedereen zelf zijn broodje samenstellen.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van heresannie_too


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van heresannie_too
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top