1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Japanse keuken
  5. Zalm
  6. Teriyaki zalm

Teriyaki zalm

Door: gourmet_ideetjes

  • Japans, Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 04-01-2000

Ingrediënten 4 personen


1 dl Japanse sojasaus, 0,5 dl sake, 1 uitgeperst teentje knoflook, 1 tl bruine suiker, 8 stukjes zalmfilet van 50 gr.


Verder heb je nodig


Gourmetstel


Uit Margriet 49, 1999

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Klop een sausje van de ingredienten en bestrijk de zalm ermee.

Bereidingswijze

Per persoon: bak de zalm ca. 3 min. in een beetje olie




Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van gourmet_ideetjes
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top