1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Internationale keuken
  5. pilav

pilav

Door: dully

  • Internationaal, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 04-01-2000

Ingrediënten 2 personen


Kipfilet, zilvervliesrijst, tomatenpuree, sjalotje, teentje knoflook, blikje perziken op lichte siroop, ketjap manis



Lekker zoet recept van rijst met kip en perzik

Ontdek meer:

Voorbereiding

Kipfilet in blokjes snijden en met paprikapoeder bestrooien, sjalotje snipperen, perziken in plakjes snijden.

Bereidingswijze

Kook de rijst. Bak de kipfilet rondom bruin en doe het sjalotje en de knoflook erbij. Even laten bakken. Roer de tomatenpuree erdoor en vervolgens de perzikensiroop. Naar smaak ketjap toevoegen. Als laatste de perzikplakjes meewarmen (niet te lang anders worden ze heel erg zacht) KLAAR !



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van dully
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top