Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Griekse keuken
  4. Tiropitakia

Tiropitakia

Door: titialouise

  • Grieks, Borrelhapje
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 04-01-2000

Ingrediënten 5 personen


250 gram harde feta, 10 vellen bladerdeeg, 1 cup gesmolten boter, 2 eieren, beetje fijngesneden munt, beetje peper.



Griekse kaaspasteitjes

Ontdek meer:

Voorbereiding

Maak de kaas fijn met een vork en voeg geklopte eiederen, munt en peper toe. Snij het deeg in repen van 6 cm breed. Bestrijk de repen met boter, leg op het uiteinde een lepeltje van de vulling en rol op tot driehoekjes. Beboter een bakblik en leg ze hierop.

Bereidingswijze

Bestrijk ze met boter en bak ze bij 200 graden ong. 15 minuten tot ze goudbruin zijn.

Serveertip

In plaats van feta kan je ook spinazie, gehakt op paddestoelen nemen.



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van titialouise
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top