1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Koreaanse keuken
  5. Kimchi Geegae

Kimchi Geegae

Door: frisia

  • Koreaans, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 04-01-2000

Ingrediënten 2 personen


1 pack of kimchi; around 2 pound;
(kimchi is a kind of spicy Korean cabbage, sauced with garlic, salt, Korean chilipowder, fish extractio, and some seasonings; Korean or Chinese market);
1 pound fillet; sliced (pork, beef or chicken);
some garlic (chopped)
some fresh chilies, sliced;
some parsley, minced;
( to dd a bit italien style is not bad, or when you like spring onion, coriander, sage whatever);
6 cups chicken broth ( if you prefer beef, fish, vegetable broth, even nice cold water);
3 teaspoons oil.



Een Koreaans recept van Chieh-Ling Tsai uit Taipei

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Pour oil into a heated pan, fry garlic and fillet, let them turn to slight brown. Add chicken broth and kimchi, bring to a boil. Lower heat and simmer for 3 minutes. Toss chilies and parsley when serve.
2 servings.

Serveertip

By the way: Koreans usually have it with rice and some soused side dishes for a meal.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van frisia
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top