1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Gevuld Rolletje Scholfilet

Gevuld Rolletje Scholfilet

Door: ctsijm

  • Nederlands, Voorgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 02-01-2000

Ingrediënten 10 personen


6 blanke scholfilets. 1 pond gerookte zalm. 1/2 teentje knoflook. 2 el whisky. 1 dl. koksroom. 1/2 plantje basilicum.


Verder heb je nodig


Magnetronfolie, aliminiumfolim, knoflookpers, staafmixer, etc.


Wie van een lekker sterk visgerecht houdt.

Ontdek meer:

Voorbereiding

Leg de scholfilets uit op het magnetronfolie. Pureer de zalm met de staafmixer, doe de koksroom, uitgeperste knoflook, whisky en basilicum erbij en pureer het nog eens.
Schep de zalmpuree op de scholfilet. Sla de scholfilet over de zalm en sla dan de folie erover. Draai dit tegendraads op, zodat een stevige rol ontstaat.
Pocheer het op 180 graden ongeveer 35 minutuen in de oven.

Bereidingswijze

Zie voorbereiding

Serveertip

Met whiskysaus van mij.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ctsijm
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top