1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. pilaf

pilaf

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 02-01-2000

Ingrediënten 4 personen


*4 ons varkenspoullet, *1 ltr blik perzik, *1 ui, *blikje tomatenpuree, *eetlepel ketjap, *zout, *peper, *knoflook, *sambal, *olijfolie, *rijst



Studentenmaaltje

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Vlees goed kruiden en bakken in de olijfolie. Ui in stukjes snijden en erbij doen. Dan de tomatenpuree. Sap van perzik toevoegen en even laten sudderen. De perziken in kleine stukjes snijden en ook toevoegen. (Niet meer laten koken!!) Ketjap en sambal erbij.

Serveertip

Rijst koken een erbij serveren



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van francy_a


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van francy_a
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top