Chocolade fondue

  • Nederlands, Nagerecht
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 02-01-2000

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
diverse stukjes fruit, bijvoorbeeld bananen en ananas
- cake
- mashmellows
- 300 gr chocolade couverture melk of puur
- 1 dl room
- 2 el Cognac
- cake in blokjes
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Breek de chocolade in stukjes, en doe deze samen met de room in een schaaltje. Onafgedekt in 2-4 minuten in de magnetron verhitten (of in een pannetje). Blijf tussentijds goed roeren. Als de fondue te dik is, kun je wat room gebruiken om het te verdunnen. Tot slot nog de cognac toevoegen. De fondue op een waxinelichtje warm houden en om en om een stukje fruit, cake of marshmellow in de warme fondue dopen.

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten