Zalmsoep

  • Nederlands, Soep
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 31-12-1999


Deze zacht-romige soep is snel gemaakt en

smaakt alsof een topkok hem heeft bereid.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
* 1 pakje asperge-cremesoep

* 2 dl melk

* scheutje vermouth

* 100 gr diepvries-spinazie (deelblokjes)

* 150 gr gerookte zalm in reepjes

* 2 el imitatie kaviaar

* 1 el dilletoefjes
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Bereid de soep zoals op het pakje staat,
maar vervang het water door 2 dl melk.
Voeg de vermouth toe en laat de spinazie
in de soep ontdooien. Schep vlak voor het

serveren de zalm door de soep. Garneer met

de kaviaar en dille.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten