tagliatelle salade met gerookte zalm en garnalen

  • Internationaal, Tussengerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 29-12-1999

koude of lauwe salade

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
200 gr. Tagliatelle, 1 bosuitje, 8 kerstomaatjes, 2.e.l. witte wijn azijn, 1 t.l. Dyon mosterd, 1 e.l. fijn geknipte Dille, 2 t.l. karwijzaad, zout, peper, 1/2 dl. olijfolie, 1/2 dl. biogarde roer of yoghurt, 2 ons gepelde garnalen, 8 plakjes gerookte zalm en een kropje eikenblad sla of lollo rooso.
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Kook de tagliatelle volgens de aanwijzing.(beetgaar)Snij het bosuitje in dunne ringen. Was de tomaatjes en snijd ze in partjes. Klop in een grote kom de azijn, mosterd, dille, karwijzaad, zout, peper, olie en biogarde tot een saus.
Schep de tomaatjes, bosui en garnalen hierdoor.

Bereidingswijze

Was de sla bladeren en verdeel over vier borden. De afgespoelde en goed uitgelekte tagliatelle door de saus scheppen.
Verdeel de pasta over de borden en leg twee opgerolde plakjes zalm aan de zij kant.

Serveertip

Geef hierbij een pittige groene salade met olijven.

Laatste reacties

debbie_h avatar
debbie_h 31-12-1999

Deze salade is echt heerlijk heb hem meteen afgedrukt om te bewaren.

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten