1. Home
  2. Recepten
  3. Tussengerecht
  4. Internationale keuken
  5. Garnalen
  6. tagliatelle salade met gerookte zalm en garnalen

tagliatelle salade met gerookte zalm en garnalen

Door: bosschaart

  • Internationaal, Tussengerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 29-12-1999

Ingrediënten 4 personen


200 gr. Tagliatelle, 1 bosuitje, 8 kerstomaatjes, 2.e.l. witte wijn azijn, 1 t.l. Dyon mosterd, 1 e.l. fijn geknipte Dille, 2 t.l. karwijzaad, zout, peper, 1/2 dl. olijfolie, 1/2 dl. biogarde roer of yoghurt, 2 ons gepelde garnalen, 8 plakjes gerookte zalm en een kropje eikenblad sla of lollo rooso.



Koude of lauwe salade

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Kook de tagliatelle volgens de aanwijzing.(beetgaar)Snij het bosuitje in dunne ringen. Was de tomaatjes en snijd ze in partjes. Klop in een grote kom de azijn, mosterd, dille, karwijzaad, zout, peper, olie en biogarde tot een saus.
Schep de tomaatjes, bosui en garnalen hierdoor.

Bereidingswijze

Was de sla bladeren en verdeel over vier borden. De afgespoelde en goed uitgelekte tagliatelle door de saus scheppen.
Verdeel de pasta over de borden en leg twee opgerolde plakjes zalm aan de zij kant.

Serveertip

Geef hierbij een pittige groene salade met olijven.



Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van bosschaart
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top