1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Tortelini Ala Panna

Tortelini Ala Panna

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 26-12-1999

Ingrediënten 1 personen


Per persoon ? 100 gr ongekookte tortelini, (tortelini met vlees vulling,champignon vulling of kaas vullin het kan allemaal of de soorten doorelkaar, 1 ui, 200 ml room culinair (kan ook gewone slagroom zijn, 50 gram ham versgemalen peperkorrels(wit en zwart) en 1 zakje geraspte kaas naar keuze. en een klein klontje boter.



Tortelini met roomsaus

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Snij de ui en de ham in kleine stukjes.

Bereidingswijze

Kook de tortlini op aanwijzing van het pak,
intussen de ui en de ham even aanfruiten tot de uien glazig zijn, dan de room erbij, laat dit even goed warm worden, het hoeft niet te koken. doe er de peper bij en roer alles even goed door. doe dan de saus bij de tortelini en strooi er 1 vierde van het zakje van de geraspte kaas bij roer dit alles goed op een heel zacht pitje. laat dit even 2 a 3 minuten op elkaar intrekken met af ebn toe roeren. de pan kan op tafel en strooi naar smaak nog wat geraspte kaas op uw bord erbij. smalkelijk eten.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van lekker_koken


Reacties (3)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van lekker_koken
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top