Summerdream

  • Internationaal, Nagerecht
  • 0-10 min.

Frisse ijscoupe voor de echte genieter

Deel dit recept

Ingrediënten 1 persoon
2 bollen aardbeien roomijs
1 bol vanile roomijs
1 mintblaadje
2 halve oublies(small)
cocktailfruit
maracujasaus
aardbeiensaus
rietje
1 partje sinasappel
1 rozet(toefje) slagroom
3 plakjes kiwi
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

1.schep een lepel cocktailfruit in het glas , en giet hier de maracuja saus overheen.
2.Schep 1 bol aardbeien ijs en leg deze in het op het fruit.
3.Giet de aardbeiensaus over de bol.
4.Schep een bol vanile-ijs en leg deze op de saus.
5.Steek het partje sinasappel in de rand van het glas en druk de oubliehorens in het vanile-ijs.
6.Schep een bol aardbeien ijs en leg deze tegen de oublie helften.
7.Steek drie plakjes kiwi onder het ijs en doe hier het rozetje slagroom op zodat de kiwi nog zichtbaar blijft.
8.Schep nogwat cocktailfruit langs het ijs.
9.Garneer deze coupe met een mintblaadje en prik langs de zijkant het rietje in het ijs

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

roel_g avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten