1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Spaanse keuken
  5. Paella
  6. Paella

Paella

Door: berti

  • Spaans, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 23-12-1999

Ingrediënten 4 personen


* 1 teen knoflook
* 1 ui
* 1 el olijfolie
* 2 dl bouillon
* 100 gr rijst
* paprikapoeder
* 250 gram magere visfilet (zoals wijting
of kabeljauw)
* 1 in blokjes gesneden paprika
* saffraan
* 1/2 blikje doperwten
* 100 gr grote garnalen



Heerlijk als je van vis houdt en kijk
onderin hoe je een boeren-paella maakt...

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Fruit het teentje knoflook in de olijfolie.
Doe er de bouillon bij, de rijst en paprikapoeder. Laat 10 minuten zachtjes koken. Voeg dan de visfilet, de paprika en iets saffraan toe en laat nog 15 minuten
koken. Schep het blikje doperwten erdoor en de grote garnalen.

Serveertip

Voor een boeren-paella neem je in plaats van vis: 50 gram magere rauwe ham,
50 gram chorizo of salami en 150 gram
in blokjes gesneden kipfilet.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van berti
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top