1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Romige Pasta

Romige Pasta

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 22-12-1999

Ingrediënten 4 personen


500 gram penne rigate (buisjespasta), 250ml creme fraiche, 400 gram fijngesneden katenspek (snijwaren), 250 gram champignons, 1 dikke prei, olijfolie, zout, peper



Een lekker snel en makkelijk recept en toch apart.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Katenspek in kleine stukjes snijden, maak de prei en champignons schoon. snij de prei in ringen, halveer de champignons. Zet een pan met ruim water, een scheutje olijfolie en wat zout op.

Bereidingswijze

Bak in een pan met een scheutje olijfolie de champignons, totdat ze bruin kleuren. Doe het katenspek erbij en voeg de preienringen toe.
Ondertussen als het water kookt de pasta in de pan doen en koken totdat deze beetgaar is (kijk op de verpakking hoe lang)

Voeg aan het groente en katenspek mengsel de creme fraiche toe en roer door totdat er een romige saus ontstaat. Voeg naar smaak zout en peper toe.
Doe de pasta op voorverwarmde borden en serveer de saus eroverheen.

Serveertip

Zo lekker, maar ook lekker met een frisse groene salade met wat olijfolie



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van joetje


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van joetje
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top