Kalfsoester Met Paddestoelen

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 22-12-1999
  • Kalfsoester Met Paddestoelen

    Kalfsoester Met Paddestoelen

    Kalfsoester Met Paddestoelen

Een heerlijk gerecht met kalfsvlees. Binnen 30 minuten te bereiden.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
4 kalfsoesters a 150 gram
een beetje bloem
zeezout en peper
boter
500 g paddestoelen assortiment
1 bosje lente-uitjes
150 gram magere gerookte spekblokjes
500 gram groene tagliatelli
500 gram broccoli kaassaus (uit een potje)
olijfolie
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Kook de tagliatelli en de broccoli. Bak in een koekenpan of wok de spekblokjes en voeg de ui en paddestoelen toe. Bak tot de paddestoelen beetgaar zijn. Doe peper op de kalfsoesters en bebloem ze licht.

Bereidingswijze

Smelt de boter in een pan, bak de oesters aan. Bestrooi ze met zeezout. Verwarm in een steelpannetje de kaassaus volgens gebruiksaanwijzing.
Schep op ieder bord in het midden de tagliatelli. Leg hier op de kalfsoester. Schep de brocolli aan de ene zijde naast het vlees en het paddestoelen-spek-ui-mengsel aan de andere zijde. Serveer de kaassaus apart.

Serveertip

Serveer er een paar sneetjes chiabatta bij.

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

annechien_aarts avatar
annechien_aarts 13-01-2001

hoi! ik heb het iets aangepast, ipv kaassaus en tagliatelle, heb ik er wat demi-fraiche doorheen gedaan en krielaardappeltjes erbij, het was erg lekker!, ik ga het zeker nog een keer maken!

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten