Rode hete thai bief met cashews
- Slanke keuken, Hoofdgerecht
- 20-30 min.
Lekkere pittige bief, goed voor de lijn. Een lekker recept als je beu bent van all andere lijn vriendelijke recepten. Recept van WW
Ingrediënten 4 personen
480 g magere biefstuk, in kleine strips gesneden3 el Thai Rode Kerry
? kop cocosnoot melk (minder vet)
2 el bruine suiker
2 el vis sauce
1 bos baby bok choy, in stukjes gesneden (chinese groente, je kunt ook witte kool gebruiken)
? rode paprika in stukjes gesneden
? kop cocosnoot melk (extra)
? el maisena
30 g cashewnoten, geroosterd
? kop koriander blaadjes, fijngehakt
Bereidingswijze
Bruin de biefstuk strips aan in een beetje olie. Haal ze uit de koekepan en set ze aan de kant. Doe de kerry en de cocosnoot melk in de pan, op hoog tot het begint te koken en dan op een laag vuurtje langzaam sudderen voor 5 min. Voeg de bruine suiker en de vis sauce toe en sudder for 2 min. Voeg de bok choy en paprika toe kook totdat ze gaar zijn.
Voeg de maisena toe aan de restant van de cocosnoot melk en vermeng goed. Voeg dit mengsel langzaam toe aan de rest van de sauce. Voeg de bief weer toe en laat langzaam doorverwarmen.
Voeg de koriander en de cashewnoten toe en roer.