1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Fazantfilet

Fazantfilet

  • , Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 21-12-1999

Ingrediënten 4 personen


Zie bereiding



MET CALVADOSSAUS EN APPELTJES

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Vier fazantfilets met zout
en peper bestrooien.

Een halve pot gevogeltefond met 1
bekertje slankroom op hoog vuur in
laten koken tot ongeveer 2 dl.Vier
appels schillen en in
partjes snijden.

Fazantfilets in
circa 12 minuten
bakken.


In andere pan 25 gram
boter verhitten en appelpartjes,onder
af en toe keren,bakken in 4 minuten.
Bestrooien met 1 eetlepel suiker en op
laag vuur warm houden.

Fazantfilets uit pan nemen
en in aluminiumfolie
verpakken.Aanbaksels
losroeren met 1 dl
Calvados.


Ingekookte room erdoor
roeren en nog even zachtjes laten
koken.Op smaak brengen met zout en
peper.

Verdeel de saus over vier voorverwarmde
borden.De filets erop
leggen en appelpartjes
rondom schikken.

Lekker met pasta
en salade.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kerst_pasen_pinkster


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kerst_pasen_pinkster
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top