1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Krulandijvie Met Geitenkaas

Krulandijvie Met Geitenkaas

Door: pien

  • Nederlands, Salade
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 04-09-1998

Ingrediënten 4 personen


Gewassen en gedroogde krulandijvie, 4 plakken geitenkaas, mosterd, azijn, olijfolie, zout en 100 gr. pijnboompitten.


Verder heb je nodig


Oven


Een frisse salade met geitenkaas en pijnboompitten

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 220 graden

Bereidingswijze

Verdeel de blaadjes van de krulandijvie over de borden. Pak de plakken geitenkaas in stukjes alminiumfolie en bak ze in vijf minuten in de oven. Klop een vinaigrette van de mosterd, azijn, olie,zout en een drup water. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan tot ze een kleurtje krijgen. Pak de geitenkaas uit en leg ze op de salade en strooi de pijnboompitten erover en besprenkel ze met de vinaigrette.

Serveertip

Een glaasje witte wijn.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van pien
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top