Pilav Met Perzikken

  • Goedkoop en snel, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 19-12-1999

Lekker makkelijk en lekker

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 ui
ca 500 gr kipfilet of varkensvlees
4 eetlepels ketjap
4 theelepels sambal (naar smaak)
2 kleine blikjes tomatenpuree
1 groot blik perzikken
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Vlees aanbraden
ui snipperen
ketjap, sambal en tomatenpuree toevoegen. Dit alles laten sudderen met wat vocht van de perzikken. Laatste 5 min. de stukjes perzik toevoegen. Lekker met rijst

Laatste reacties

dani263 avatar
dani263 04-05-2008

Héééééél lekker!

sesar avatar
sesar 22-06-2005

bedankt voor het lenen van u recepthet was heerlijk

houka002 avatar
houka002 28-04-2001

Hoi.....gisteren je PILAV gegeten. Hij was lekker, alleen pittiger dan we dachten. De kindertjes krijgen hem volgende keer dus zonder de sambal. Ga het zeker nog es maken !

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten