Paddestoelen En Tuinkruiden

  • Chinees,
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 18-12-1999

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
4 gedroogde chinese champignons,200gr kleine champignons,schoongemaakt en in partjes gesneden.2 el.(zonnenbloem)olie 1 ui gesnipperd,1 teentje knoflook gehakt ragfijn,
1 el. fijngehakte bladselderij,2 tl.maizena
zout en peper uit de molen,1 el.fijngehakte peterselie,1 el. fijngehakte bieslook.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
wok.

Bereidingswijze

schenk 3dl kokend water op de chinese champignons.laat ze een half uur staan.
verwijder de stelen en snijd de hoeden in reepjes.zeef het weekvocht.verhit de olie in een wok en fruit hierin de ui totdat hij glazig ziet. voeg knoflook toe en schep alles goed om voeg de geweekte en vers,
champignons toe. laat deze 3 min. zachtjes bakken voeg bladselderij en 2dl weekvocht,
toe.roer alles goed om en laat het even zachtjes doorkoken.schuif alles op naar,
een kant.maak de maizena aan met 2 el.water
roer de oplossing door het vocht in de wok.laat het nog even doorkoken.voeg zout en peper toe.roer de tuinkruiden erdoor en schuif alles naar het midden laat nog even de kook erover komen.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten