Grand Dessert

  • Nederlands, Nagerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 18-12-1999

Kerstmenu 20

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
zie bereiding
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Prik met een vork
gaatjes in 4 roomboter
cakejes.Maak 4 eetlepels
bosvruchtensaus met 6 eetlepels creme
de cassis warm op een matig vuur.Schenk
de saus geleidelijk over de cakejes.

Doe 200 gram cappucino bavarois in een
spuitzak en spuit toefjes
op 4 sneeuwkransjes. Op 4 grote borden de
cakejes,sneeuwkransjes
en het fruit schikken met
2 bolletjes witte chocoladeijs en
1 bolletje aardbeienijs.Garneer het
grand dessert met slagroom en een
takje munt.

Dit is maar een suggestie.
Gebruik uw fantasie !

Fruit naar keuze in
mooie plakken
snijden.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten