Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Hongaarse keuken
  5. Pilav

Pilav

Door: juudje_peet

  • Hongaars, Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op 18-12-1999

Ingrediënten 4 personen


- 1 pond hamlappen in blokjes
- 3 uien
- 1 groot blik perziken
- 1 blikje tomatenpuree
- 3 eetlepels ketjap
- 2 theelepels sambal



Ontdek meer:

Voorbereiding

Hamlappen in blokjes snijden.
Uien klein snijden.

Bereidingswijze

Vlees en ui bakken eventueel met zout en peper. Als het vlees bruin is dan de tomatenpuree, ketjap, sambal en perziksap toevoegen. Dit 1 uurtje laten sudderen. Perziken in kleine stukjes erbij, heel eventjes, het mag niet meer gaan koken.

Serveertip

Serveren met rijst, komkommer, doperwtjes en mais.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van juudje_peet
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top