1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Hongaarse keuken
  5. Pilav

Pilav

Door: juudje_peet

  • Hongaars, Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op 18-12-1999

Ingrediënten 4 personen


- 1 pond hamlappen in blokjes
- 3 uien
- 1 groot blik perziken
- 1 blikje tomatenpuree
- 3 eetlepels ketjap
- 2 theelepels sambal



Ontdek meer:

Voorbereiding

Hamlappen in blokjes snijden.
Uien klein snijden.

Bereidingswijze

Vlees en ui bakken eventueel met zout en peper. Als het vlees bruin is dan de tomatenpuree, ketjap, sambal en perziksap toevoegen. Dit 1 uurtje laten sudderen. Perziken in kleine stukjes erbij, heel eventjes, het mag niet meer gaan koken.

Serveertip

Serveren met rijst, komkommer, doperwtjes en mais.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van juudje_peet
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top