1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Pindasaus
  6. Pindasaus

Pindasaus

  • Nederlands, Bijgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 16-12-1999

Ingrediënten 4 personen


2 grote eetlepels pindakaas
2eetlepels bruine basterdsuiker
2 eetlepels ketjap
2 eetlepels azijn
1 theelepel sambal
klein scheutje water


Verder heb je nodig


Steelpannetje
lepel
gasfornuis


Zelfgemaakte pindasaus. van de pot pindakaas tot de pindasaus

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Alles in het steelpannetje doen

Bereidingswijze

Verhit/kook dit door er in te blijven roeren zet het vuur niet helemaal voluit maar halverwege. De saus gaat binden en wordt dikker. Je kan eventueel nog als laatste een beetje water toevoegen en het dan goed om roeren.

Serveertip

Lekker bij zelfgemaakte nasi, en kroepoek


Nog meer vragen mail me joycevan_tuyl@hotmail.com



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van joyce_t


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van joyce_t
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top