Ijsbombe

  • Nederlands, Nagerecht
  • 30-60 min.

Een soort ijstaart met chocoladesaus.

Deel dit recept

Ingrediënten 6 personen
-2 bakken ij van 2.5 liter naar smaak.
-2 eetlepels nougatine.
-(kerst)chocolaatjes en andere versiering.
-1 flesje of pakje chocoladesaus.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
-ronde kom met een inhoud van 1 liter.

Voorbereiding

IJs uit de vriezer een tijdje zacht laten worden.

Bereidingswijze

Dikke wand van een soort ijs in de kom maken. Even laten opstijven in de vriezer. Het andere ijs in het midden scheppen en de bovenkant glad strijken. Het ijs tot gebruik in de vriezer bewaren.

Serveertip

Vlak voor serveren de kom in heet water dompelen en het ijs op een leuke schaal storten. De chocoladesaus naar keuze warm of koud serveren. Versieren met nougatine, (kerst)chocolaatjes en andere lekkere dingen versieren.

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

kirkir avatar
kirkir

Doorsturen

Home Recepten