Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Rosbief
  5. carpaccio van rosbief

carpaccio van rosbief

Door: sjeeny

  • Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 12-12-1999

Ingrediënten 6 personen


2 gekookte bieten,1/2 rettich, 3 bosuitjes, 300 gram rosbief, 4 eetlepels olijfole, 2 eetlepels balsamicoazijn, 2 theelepels dijonmostert,peper, zout, stukje oude kaas, 3 eetlepels grof gehakt korianderblad (of peterselie).



Voorgerecht 170kcal: speciaal voor de Kerstdagen.

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Ontvel de bietjes en schep er met een boterballetjeslepeltje mooie balletjes uit. Schil de rettich en schaaf hem in dunne plakjes. maak de bosuitjes schoon, snijd ze in liciferdunne reepjes. Klop een dressing van de olie, de azijn, de mosterd en peper en zout naar smaak. Verdeel de rettich, de bietenballetjes, de bosuitjes en de rosbief over 6 borden. Lepel de dressing erover. Scaaf er de schilfers kaas boven. Garneer met de koriander.

Serveertip

Serveer met toast.
lekker met een volle en robuuste wijn.



Deel dit recept

Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van sjeeny
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top