1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Peche melba
  5. Peche Melba

Peche Melba

Door: kogelbiefstuk

  • , Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 09-12-1999

Ingrediënten 4 personen


2 grote perziken of gebruik perziken uit blik
4 plakken vanilleijs,1dl frambozenpuree
1/8liter slagroom,
suiker,50gr amandelen,gesnipperd.



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Ontveld de perziken,halveer ze en verwijder de pit of gebruik grote perzikhelften uit
blik.klop de slagroom stijf met suiker.
bruin de amandelensnippers heel even in een
droge koekepan.leg de plakken ijs in glazen,
schaaltjes,leg er een perzikhelft op en giet
de frambozenpuree er overheen.
garneer de peche melba rondom met toefjes
slagroom en bestrooi deze met de amandelensnippers.geef er desgewenst een
wafeltje bij.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kogelbiefstuk
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top