1. Home
  2. Recepten
  3. Kaasfondue
  4. Kaasfondue

Kaasfondue

Door: vegajeanne

  •  , Feestmaaltijd
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 09-12-1999

Ingrediënten 4 personen


4 dl droge, witte wijn
150gram geraspte, belegen kaas
200gram geraspte Emmenthaler
1 teentje knoflook
1 scheut kirchlikeur
peper; stokbrood; champignons; broccoliroosjes; bloemkoolroosjes.


Verder heb je nodig


Fonduepan en oven.


Heerlijke fondue geschikt voor de feestdagen.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Verwarm het brood en snij het in stukjes.
Blancheer de groenten.

Bereidingswijze

Verwarm de wijn in de fonduepan en laat de kaas erin smelten. Pers de knoflook en voeg deze erbij en maak het geheel op smaak met peper. Voeg naar smaak kirchlikeur toe.

Serveertip

Zet kleinere schaaltjes op tafel met de groenten en het brood, zodat het voor iedereen bereikbaar is. Zorg voor lekker gesorteerd zuur en komkommer
Smakelijk eten !!!



Reacties (3)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van vegajeanne
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top