1. Home
  2. Recepten
  3. Stoofschotel

Stoofschotel

Door: wvdm

  •  ,
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op 08-12-1999

Ingrediënten 4 personen


2 uien
3 tomaten
600 gram doorregen runderalppen
zout en peper
50 g boter
2 el maggi rundvleesjus
1 theelepel tijm



Een stoofschotel met een lange wachttijd maar dan heb jeook wat aan het eind

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Snijd de uien en de tomaten in blokjes en het vlees in grove stukken en bestrooi het geheel met zout en peper

Bereidingswijze

Bak het vlees in 5 minuten en haal het daarna uit de pan. Bak de uien 1 minuut in het bakveten voeg 250 cc water toe. Voeg nu de rundvleesjus en de tijm toe. Schep het vlees en de tomaten in het mengsel en laat alles in ongeveer 2-3 uren gaar koken.

Serveertip

Lekker met aardappelpuree en broccoli



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van wvdm
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top