Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Internationale keuken
  4. Taart
  5. Hartige Taart met Geitenkaas, Olijven en Gedroogde Tomaten

Hartige Taart met Geitenkaas, Olijven en Gedroogde Tomaten

Door: monique_gr

  • Internationaal
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op 08-12-1999

Ingrediënten 2 personen


5 eieren - 250 gram zachte geitenkaas - 5 plakjes bladerdeeg - 6-8 gedroogde tomaten in olie - pijnboompitten - zwarte olijven in plakjes - oregano - basilicum - versgemalen peper.


Verder heb je nodig


Ronde bakvorm.


Deze quiche moet je zeker eens proberen! Lekker als lunch maar ook als extra op een verjaardag of bij een buffet!

Ontdek meer:

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 180 graden.

Bereidingswijze

Bladerdeeg ontdooien en de vorm mee bekleden - Eieren loskloppen en de geitenkaas (in stukjes), oregano, basilicum en peper er doorheen kloppen - Dit in de vorm gieten - Tomaten laten uitlekken en in stukjes snijden, en erover verdelen - Let op: Tomaten zinken, dit moet ook, maar zorg dta ze niet "bloot" op het eimengsel liggen - Pijnboompitten en olijven erover verdelen. Dan het geheel in de over gedurende 40 minuten op 180 graden. En smullen maar!



Deel dit recept

Reacties (3)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van monique_gr
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top