1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. RUCOLA PESTO.

RUCOLA PESTO.

  • , Bijgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 07-12-1999

Ingrediënten


100 gr. rucola - gewassen; 2 tenen knoflook, ca.70 gr parmezan of 100 gr geraspte oude kaas, zout en peper, 5 a 6 stukjes gedroogde tomaat en olijfolie.


Verder heb je nodig


Keukenmachine.


Van mn eigen gekweekte rucola. Nog lekkerder dan basilicum pesto.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

De gedroogde tomaat in kleine stukje snijden. Rucola wassen.

Bereidingswijze

Eerst de rucola malen in de keukenmachine met wat olijfolie. Dan de alvast voorgesneden tomaat erbij, vervolgens de knoflook en de kaas met weer wat olijfolie.
Voeg zoveel olijfolie toe tot een dikke pasta. Proeven, grof zeezout erover en (veel versgemalen) peper en dan in de koelkast laten rusten. Mjammie.

Serveertip

Ook heerlijk op een bruine boterham met kaas.
Maar pas op je krijgt er dorst van.

Bron

Zelf bedacht



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van adrienne_b


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van adrienne_b
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top