Carpaccio Van Rosbief

  • Voorgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 07-12-1999

Deel dit recept

Ingrediënten 6 personen
2 gekookte bieten, ? rettich, 3 bosuitjes, 300 gr rosbief (vleeswaar), 4 el olijfolie, 2 el balsamico azijn, 2 tl Dijonmosterd, peper, zout, stukje oude kaas, 3 el grof gehakt korianderblad (of peterselie).
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Ontvel de bietjes en schep er met een boterballetjeslepeltje mooie balletjes uit. Schil de rettich en schaaf hem in dunne plakjes. Maak de bosuitjes schoon, snijd ze in stukjes van 6 cm en snijd de stukjes in luciferdunne reepjes. Klop een dressing van de olie, de azijn, de mosterd, de peper en zout naar smaak. Verdeel de rettich , de bietenballetjes, de bosuireepjes en de rosbief over 6 borden. Lepel er de dressing over. Schaaf er schilfers kaas over. Garneer met de koriander. Serveer met toast.

Laatste reacties

ducky avatar
ducky 25-12-1999

wij hebben vandaag deze carpaccio gegeten ...alleen de rosbief vervangen door ossehaas!!!! Het was verukkelijk!!! De dressing was heel erg lekker...mijn broer heeft in de 35jaar dat hij getrouwd is nog nooit meegemaakt dat zijn vrouw he eerste haar bord leeg had, maar dat is vandaag gebeurd!! Had ook nog wat alfafa op de bordjes gedaan en dat was ook een succes!

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten