1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Carpaccio
  6. carpaccio

carpaccio

  • Italiaans, Voorgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 06-12-1999

Ingrediënten 1 personen


1 plak carpaccio(zie handleiding)
pijnboompitten
parmensaanse kaas
ijsbergsla
1 slaroos


Verder heb je nodig


Geen


Italiaans voorgerecht met parmensaanse kaas en pijnboompitten

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Bereid de carpaccio zoals in de handleiding is verteld...














Bereidingswijze

Haal de carpaccio uit de vriezer en laat het even ondooien,doe de voorgesneden carpaccio op een groot bord,bestrijk het geheel met de gr.kruidendressing,doe de slaroos erop
en zet deze netjes op het midden van het bord. bestrooi nu de carpaccio met parmensaanse kaas,gebakken pijnboompitten en eventueel kappertjes.
Eet smakelijk!

Serveertip

Buon appetit



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van nickkingma


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van nickkingma
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top