1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Kruidige Knolselderij-Aardappelpuree

Kruidige Knolselderij-Aardappelpuree

Door: kerst_pasen_pinkster

  • , Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 04-12-1999

Ingrediënten 8 personen


1 knolselderij, in blokjes
4 grote aardappelen, gehalveerd
zout en peper
1 1/2 - 2 dl. creme fraiche
1 el. fijngesneden selderijgroen
2 el. fijngesneden peterselie
2 tl. verse tijmblaadjes



De combinatie van knolselderij en aardappel maakt de smaak van deze puree nog zachter. De verse groene kruiden worden op het laatste moment toegevoegd. Hannie...bedankt!

Ontdek meer:

Bereidingswijze

(ca. 40 min. voor serveren)

Knol selderij en aardappelen in ruim kokend water met zout in ca. 25 min. gaar koken.
Knolselderij en aardappelen afgieten en met pureeknijper osfstamper pureren.
Creme fraiche erdoor roeren en puree op smaak brengen met zout en peper.
Selderij, peterselie en tijm erdoor roeren en puree voorzichtig nog even verwarmen.



Deel dit recept

Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kerst_pasen_pinkster
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top