1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Duitse keuken
  5. Reibekuchen

Reibekuchen

Door: barb_barb

  • Duits, Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 04-12-1999

Ingrediënten 4 personen


* 1 kilo aarappelen
* 1 ui
* 2 eieren
* 25 gram bloem
* 25 gram boter
* zout en peper



Een pannekoekje van rauwe aardappels.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Schil en was de aardappelen. Pel de ui.
Rasp de aardappelen en de ui met behulp van een grove rasp.
Laat de massa goed uitlekken.
Doe de uitgelekte aardappelen en ui in een kom en meng de eieren, bloem, peper en zout erdoorheen.
Vorm heel dunne platte "koekjes" van de massa.
Verhit een klontje boter in een koekepan en bak de aardappelkoekjes aan beide kanten goudbruin en door en door knapperig.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van barb_barb
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top