1. Home
  2. Recepten
  3. Camembert
  4. Gebakken Camembert

Gebakken Camembert

  • Frans, Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 16-09-1998

Ingrediënten 4 personen


8 plakjes bladerdeeg, gehakte walnoten, 2 kleine camembertjes, een dikke handpeer, een verse wijg, 1 ei.



Camembert in een jasje

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Per persoon 2 plakjes diepvries bladerdeeg ontdooien. Een plakje dun bestrooien met 1 eetlepel gehakte walnoten, op elkaar leggen en samen uitrollen. Op elk lapje een horizontaal gahalveerd klein camembeertje zetten. Een dikke handpeer schillen en er 4 ronde schijven van snijden een verse vijg ook in plakken snijden. Op elk kaasje een plak peer en een plak vijg leggen. Het bladerdeeg erom heen vouwen de naadjes met losgelopt ei dichtplakken en het deeg rondm met ei bestrijken. Eventueel uit de rest van het bladerdeeg druiveblaadjes snijden en hiermee de deegpakketjes garneren.
De verpakte kaasjes bij 225 graden in 25 minuten goudbruin bakken.

Dit recept is te vinden in:



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van dannie


Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van dannie
Leuk kookboek om te volgen
?
Tip van Smulweb
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top